Arkiv: På gång

Inspirationsföreläsning med Pooja Kunwar Chhetri från YouthLEAD

Välkommen till en inspirationsföreläsning online med Pooja Kunwar Chhetri styrelseledamot i YouthLEAD, ett nätverk som bland annat arbetar med målgruppen unga med hiv och främjar ”youth empowerment” och ledarskap i Asien och Stilla havsområdet. Pooja, som kommer från Nepal berättar om sig själv, sitt arbete med hiv, behoven unga med hiv har i Nepal samt andra delar av Asien och Stilla havsområdet och om olika sätt att hantera sin diagnos.

Föreläsningen ges på Zoom och länk fås vid anmälan. Anmäl dig senast den 22 februari till info@unghiv.se eller 073-5156853.

 

Ung & Hiv är en grupp för personer mellan 18 och 30 år som lever med hiv. Gruppen träffas, pratar och hittar på aktiviteter tillsammans. Till Ung & Hiv är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen. Vill du veta mer eller anmäla dig till våra aktiviteter, gå in på www.unghiv.se

Posithiva Gruppen

Social träff online

Vi behöver varandra! Behovet av gemenskap och social kontakt är en viktig del av vår hälsa och välbefinnande.

Peter Månehall (Posithiva Gruppen) och Gustav Eli (Noaks Ark Stockholm) bjuder in till en digital social träff. Oavsett om det är första gången eller om du deltagit förut är du välkommen att prova på att umgås via Zoom och vårda den sociala hälsan som är så viktig för oss människor.

Öppet för alla som lever med hiv över 50 år.

Du ansluter via följande länk https://us02web.zoom.us/j/84757664508

Vill du test Zoom innan mötet eller få ytterligare instruktion om hur du gör, hör av dig till Gustav på mejl gustav.eli@noaksark.org eller ring 08-700 46 17

Onsdagsmiddag online

Välkommen att äta digital onsdagsmiddag med PG. För att delta behöver du en dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling.

Öppet för alla som lever med hiv.

Du ansluter via länken: https://zoom.us/j/93074718964
Anmäl dig till anmalan@posithivagruppen.se så får du en matkupong.