För dig 18-30 år

Ung & Hiv är en grupp för personer mellan 18 och 30 år som lever med hiv. Till Ung & Hiv är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen.

Nu storsatsar Posithiva Gruppen på kunskap kring unga som lever med hiv!
Sedan 2017 har Posithiva Gruppen drivit Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv, en verksamhet som genom strukturerat och välförankrat målgruppsarbete har anordnat kunskapshöjande insatser för kvinnor som lever med hiv, men även om kvinnor som lever med hiv för externa åhörare.
Under 2023 etablerar Posithiva Gruppen kunskapsnätverk för ytterligare grupper. Detta innebär att workshoppar med olika målgrupper anordnas, samt att projektgrupper upprättas. Under våren 2023 etablerades kunskapsnätverk för unga samt äldre som lever med hiv, och under hösten bildar vi kunskapsnätverk för hivpositiva män som har sex med män samt för transpersoner som lever med hiv.

Läs mer om kunskapsnätverket för unga som lever med hiv och om hur du kan bidra och delta.

 

 

 

 

 

Senaste nytt för dig 18-30 år

Makeup masterclass med MAC

I september anordnade Ung & Hiv en Dragqueen masterclass öppen för alla som lever med hiv, oavsett ålder och kön. Stefan Rogo från MAC Cosmetics visade hur man kan lägga...

Läs mer

Att vara född med hiv

Vad innebär det för kroppen att ha fötts med hiv och levt länge med sjukdomen? Vid ett seminarium arrangerat av Ung & Hiv i mars presenterades forskning från Sverige och...

Läs mer

Fler nyheter

Få vårt nyhetsbrev


Ung & Hiv drivs av Posithiva Gruppen och Noaks Ark Stockholm

Våra verksamheter