För dig homo/bi man

Posithiva Gruppen anordnar regelbundet sociala och kunskapshöjande aktiviteter för dig som är homo- eller bisexuell man och lever med hiv. Sociala aktiviteter kan till exempel vara museibesök och utflykter. Genom Kunskapsnätverk för homo- och bisexuella män som lever med hiv sprids kunskap inom målgruppen, men också till resten av samhället. Nätverket anordnar bland annat temakvällar och workshoppar.

Du hittar alla kommande aktiviteter under På gång.

Onsdagsmiddag

På onsdagar är lokalen öppen för homo- och bisexuella män som lever med hiv och mellan kl 18.00 och 20.00 bjuder vi på middag. Onsdagsmiddagarna är en av PGs mest etablerade verksamheter som arrangerats i ungefär samma form sedan föreningens tidiga år.

___________________________________________________________________________

Nu storsatsar Posithiva Gruppen på kunskap: nytt kunskapsnätverk för homo- och bisexuella män som lever med hiv!
Om du är hivpositiv och identifierar dig som homo- eller bisexuell man är du välkommen att fylla i vår enkät om behov och önskemål kring kunskapshöjande insatser: https://forms.gle/Ykikfxf6LoEksPdn7

Sedan 2017 har Posithiva Gruppen drivit Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv, en verksamhet som genom strukturerat och välförankrat målgruppsarbete har anordnat kunskapshöjande insatser för kvinnor som lever med hiv, men även om kvinnor som lever med hiv för externa åhörare.

Under 2023 etablerade Posithiva Gruppen kunskapsnätverk för ytterligare grupper: ett för unga, ett för äldre, ett för homo- och bisexuella män (ursprungligen män som har sex med män) samt ett för transpersoner som lever med hiv. Detta innebär att workshoppar med olika målgrupper anordnades, samt att projektgrupper upprättades.

Håll utkik under Aktuellt och På gång för senaste nytt om Kunskapsnätverk för homo- och bisexuella män som lever med hiv.

Aktuellt för dig homo/bi man

”Röven, bögar och hiv”

– en kväll med Robert Jacobsson om normer, njutning och sexualitet. 4 april kl 17.30 Kunskapsnätverk för hivpositiva msm (män som har sex med män) bjuder in till en föreläsning...

Läs mer

Vad är chemsex?

Chemsex, eller kemsex, innebär att man tar droger för att på något sätt förhöja upplevelsen i samband med sex. Posithiva Gruppen, RFSL Stockholm och Noaks Ark Stockholm arrangerade i början...

Läs mer

Våra verksamheter