För män som har sex med män

Posithiva Gruppen anordnar regelbundet sociala och kunskapshöjande aktiviteter för dig som är hivpositiv man som har sex med män. Till exempel museibesök, utflykter och föreläsningar.

Håll utkik under På gång för kommande event.

Onsdagsmiddag

På onsdagar är lokalen öppen för hivpositiva män som har sex med män och mellan kl 18.00 och 20.00 bjuder vi på middag. Onsdagsmiddagarna är en av PGs mest etablerade verksamheter som arrangerats i ungefär samma form sedan föreningens tidiga år.

___________________________________________________________________________

Nu storsatsar Posithiva Gruppen på kunskap!
Sedan 2017 har Posithiva Gruppen drivit Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv, en verksamhet som genom strukturerat och välförankrat målgruppsarbete har anordnat kunskapshöjande insatser för kvinnor som lever med hiv, men även om kvinnor som lever med hiv för externa åhörare.
Under 2023 etablerar Posithiva Gruppen kunskapsnätverk för ytterligare grupper. Detta innebär att workshoppar med olika målgrupper anordnas, samt att projektgrupper upprättas. Under våren 2023 etablerades kunskapsnätverk för unga samt äldre som lever med hiv, och under hösten bildar vi kunskapsnätverk för hivpositiva män som har sex med män samt för transpersoner som lever med hiv.

Håll utkik under Aktuellt för senaste nytt om kunskapsnätverk för hivpositiva män som har sex med män.

Våra verksamheter