Om Posithiv Plattform

I utvärderingar uppger 93% av deltagarna att de skulle rekommendera Posithiv Plattform till andra. 90% uppger att de fått ny kunskap.

Posithiv Plattform är en helg för dig som lever med hiv, oavsett kön eller sexualitet. Helgen lyfter, genom föreläsningar och workshops, frågor som rör bland annat sexuell hälsa, utanförskap, medicinering och psykosocialt stöd. Du får möjlighet att prata och ställa frågor om exempelvis hälsa, när-var-hur ska jag berätta och relationer.

På en plattform deltar cirka 15 personer och föreläsningar och workshops varvas med mycket tid att umgås med andra deltagare för att kunna dela erfarenheter och tankar.
Helgen inleds med middag på hotellet på fredagen och avslutas söndag eftermiddag. Posithiv Plattform är kostnadsfri, du bor i enkelrum och resa till och från orten ingår.

Program Posithiv Plattform

Exempel på hur programmet för en Posithiv Plattform kan se ut. Innehållet och föreläsarna varierar något från gång till gång.

Posithiv Plattform annordnas runt om i landet, under Kommande plattformar hittar du mer information och kan anmäla dig.

 

Vanliga frågor

Bokar jag resan till och från Posithiv Plattform själv?
Nej, Posithiva Gruppen bokar resan i samråd med dig. Det innebär att vi bokar resan först när du har godkänt att tiden och färdmedlet passar.

Kan jag ta egen bil till Posithiv Plattform?
Ja, det går bra. Milersättning utgår i enlighet med skatteverkets tabell.

De ger så mycket de här mötena.

Deltagare

Våra verksamheter