Må bra-dag för kvinnor

Kvinna som sträcker armarna mot himlen.

Posithiva Gruppens Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv, Noaks Ark Stockholm och Kvinnocirkeln Sverige (KCS) bjuder in alla kvinnor som lever med hiv i Sverige till en ”Må bra-dag”. Programmet innehåller föreläsning kring självkänsla och rädsla, danspass, skapande workshop, medicinsk yoga samt mycket mer. En chans för dig att dela erfarenheter med andra kvinnor som lever med hiv. Under dagen bjuder vi på lunch och fika.

Antalet deltagare är begränsat och först till kvarn gäller. Mer information om programmet skickas ut till de som får en plats.

Vi kan bekosta resor och boende för dig som bor utanför Stockholms län. Uppge då vid anmälan vilken ort/station som du behöver resa ifrån. Vid allmänna frågor om Må bra-dagen maila Emma på Noaks Ark Stockholm (emma.olsson@noaksark.org) eller Ane på Posithiva Gruppen (ane.hoffart@posithivagruppen.se). För frågor gällande resebokningar maila aktivitet@posithivagruppen.se.

Anmäl dig senast 12 augusti genom att fylla i formuläret eller genom kontakt via aktivitet@posithivagruppen.se eller 08-720 19 60.

Öppna inbjudan som PDF

  Posithiva Gruppen

Adress

Eriksbersgatan 46
Stockholm

Se fler kommande aktiviteter

Få senaste nytt från oss till din mail

Läs vår tidning Posithiva Nyheter

Läs alla nummer här