Vill du vara med och leda Posithiva Gruppen framåt? Nominera till styrelsen!

Medlemmar i Posithiva Gruppen.

Är du nyfiken på styrelsearbete eller känner du någon som du tror skulle passa i styrelsen? Nu är det dags att nominera till Posithiva Gruppens styrelse för verksamhetsåret 2024/25.

Posithiva Gruppen är Sveriges största patientorganisation för personer som lever med hiv. För att sitta i styrelsen behöver du vara medlem och själv leva med hiv. Du eller den du nominerar behöver inte ha tidigare erfarenhet av styrelsearbete och alla, oavsett könsidentitet och sexuell läggning kan nomineras.

Nominera dig själv eller någon annan genom att maila namn och kontaktuppgifter till valberedning@posithivagruppen.se senast den 8 mars 2024.

Om styrelseuppdraget
Posithiva Gruppen är en medlemsförening och mellan årsmöten leder styrelsen föreningen framåt. Uppdraget som styrelseledamot innebär att du regelbundet deltar i styrelsemöten (cirka åtta gånger per år). Du är med och fattar beslut om inriktning, strategi, kansli och medlemsutveckling. Utöver detta finns stora möjligheter att komma med egna idéer och att engagera dig i föreningens olika verksamheter och aktiviteter.

Valberedning
Du kan även nominera dig själv eller någon annan till att sitta i valberedningen för verksamhetsåret 2024/25. Valberedningen ska ge förslag till nya styrelseledamöter och revisorer. De föreslagna kandidaterna presenteras av valberedningen på årsmötet där medlemmarna fattar beslut.

Är du inte redan medlem? Bli det på posithivagruppen.se/medlemskap!

Posithiva Gruppens årsmöte hålls den 23 mars 2024. Kallelse till årsmöte skickas ut senare.

Få senaste nytt från oss till din mail

Läs vår tidning Posithiva Nyheter

Läs alla nummer här