Så anpassar vi verksamheten till coronasituationen

För att hindra spridningen av coronaviruset och för att kunna vistas i föreningslokalen är det viktigt att vi hjälps åt och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Läs gärna vår information om hur vi kan skydda oss själva och varandra.

Så skyddar vi oss själva och varandra i föreningslokalen (pdf, öppnas i ny flik).

Folkhälsomyndigheten rekommenderar fortsatt personer som tillhör en riskgrupp* att begränsa sina nära kontakter med andra människor så mycket som möjligt.

Beslutet om att öppna för viss verksamhet i föreningslokalen kan komma att omprövas vartefter Folkhälsomyndigheten uppdaterar sin information och sina riktlinjer. På www.posithivagruppen.se finns den senaste informationen.

Kansliet arbetar hemifrån och är tillgängliga på telefon 08-720 19 60 och mail. Du är varmt välkommen att boka tid för juridisk rådgivning genom att ringa 073-987 09 97 eller maila karin.laine@posithivagruppen.se

Vill du prata med någon som också lever med hiv, ring Heart-2-Heart på 0775-66 83 33.

* De som har störst risk att bli svårt sjuka är personer som är 70 år och äldre liksom personer med högt blodtryck, hjärt- kärlsjukdom, lungsjukdom (ej astma), kraftig fetma och diabetes.
Man har inte kunnat se någon ökad risk för personer som lever med hiv och som har en välfungerande behandling, jämfört med övriga befolkningen.

 

 

Få senaste nytt från oss till din mail

Läs vår tidning Posithiva Nyheter

Läs alla nummer här