Hemsidan är officiellt lanserad!

Gruppbild

Den 13 oktober 2017 bjöd Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv in till ”Lansering och mingel” med anledning av projektets nya hemsida.

Under eventet fick projektgruppen möjlighet att presentera projektet och hemsidan för de ungefär 40 gästerna. I publiken fanns personer från olika organisationer, myndigheter och politiska organ, andra intresserade och såklart personer från målgruppen.

Tre kvinnor hade bjudits in för att tala: Bente, Tatelicious Karigambe, och Lina Afvander. Bentes tal hade rubriken ”Livsvändningen”, och hon berättade bland annat om hur hon har transformerat något som av henne uppfattades som negativt, till något positivt. Tatelicious tal rubricerades ”Finding peace from the broken pieces”, och talet handlade mycket om att bygga koalitioner och skapa reell förändring. Linas tal ”Det personliga är politiskt” tog utgångspunkt i personliga erfarenheter och hur man kan lyfta kvinnors erfarenheter med hiv från att vara ömsesidigt bekräftande negativa faktorer, till att hellre utgöra en politisk styrka.

Efter de tre kvinnornas tal framförde en annan av nätverkets kvinnor en egenkomponerat låt. Därefter bjöds det på tilltugg och mingel.

Projektgruppen vill rikta ett varmt tack till alla som deltog på eventet, och vi hoppas att ni som inte hade möjlighet att komma tar del av eventet via inspelningen som du kan hitta här:

Om du har synpunkter eller frågor om eventet, hemsidan eller annat, tveka inte att kontakta oss på info@kunskapsnatverk.se

 

Bildresultat för venus symbol

 

Få senaste nytt från oss till din mail

Läs vår tidning Posithiva Nyheter

Läs alla nummer här