”Röven, bögar och hiv” – en kväll med Robert Jacobsson om normer, njutning och sexualitet

Robert Jacobsson.

Kunskapsnätverk för hivpositiva msm (män som har sex med män) bjuder in till en föreläsning och workshop med den prisbelönta sexologen och socionomen Robert Jacobsson. Robert doktorerar i genus­vetenskap på Södertörns Högskola med fokus på queera mäns anala sexualitet. Under tema­kvällen kommer han att föreläsa om samband mellan (anal)sex, homosexualitet och hiv, samt hålla i en workshop med fokus på hur relationer och sexualitet påverkas av normer och stigma. Kvällen inleds med fika 17.30 och föreläsningen börjar 18.00. Föreläsningen kan ses online, men den efterföljande workshoppen är endast tillgänglig för personer som deltar på plats.

2023 etablerades verksamheten Kunskapsnätverk för hivpositiva msm på Posithiva Gruppen. I samband med detta bildades en projektgrupp bestående av tre hivpositiva msm, som under hösten och vintern har arbetat med underlag och önskemål som Posithiva Gruppen hittills samlat in från hivpositiva msm. Den här temakvällen är kunskapsnätverkets första insats under 2024.

Öppet för hivpositiva msm.

Anmäl dig via bit.ly/msm0404, alternativt till kunskapsnatverk@posithivagruppen.se eller till 070-040 77 81.

Du kan se föreläsningen antingen på plats eller online, men workshoppen är endast tillgänglig om du deltar på plats. Posithiva Gruppen kan bekosta resor för personer som vill delta på plats och som inte bor i Stockholm. Sista anmälningsdatum är 25 mars för dig som behöver hjälp med resebokning från annan ort. För dig som bor i Stockholm eller som tänker se föreläsningen online är sista anmälningsdatum 1 april.

Sista chansen att anmäla sig! För dig som bor i Stockholm eller som tänker se föreläsningen online är sista anmälningsdatum 3 april.

Adress

Posithiva Gruppen, Östermalmsgatan 5
Stockholm

Se fler kommande aktiviteter

Få senaste nytt från oss till din mail

Läs vår tidning Posithiva Nyheter

Läs alla nummer här