Hur påverkas mage och tarm av hiv och hivmediciner?

Person som håller händerna på magen.

Posithiva Gruppens Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv bjuder in till en temakväll om hiv och hivmediciners påverkan på mag-tarm-kanalen. Vi får lära oss mer om hur hiv och olika hivmediciner kan påverka tarmen och magsäcken, vad man kan göra för att undvika mag- och tarmbesvär när man lever med hiv, samt vad som händer på forskningsfronten. Föreläser gör professor Anders Sönnerborg.

Professor Anders Sönnerborg är överläkare i klinisk virologi och infektionssjukdomar vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge samt chef för Avdelningen för infektionssjukdomar och hud vid KI. Han har arbetat med hiv sedan 1983. Anders forskar för närvarande på bot av hiv, läkemedelsresistens och på tarmfunktionen och bakteriernas påverkan på hivinfektionen.

Öppet för alla som lever med hiv.

Anmäl dig via bit.ly/mage22, alternativt till kunskapsnatverk@posithivagruppen.se eller till 070-040 77 81. Du väljer om du vill delta på plats eller online. Posithiva Gruppen kan bekosta resor för personer som vill delta på plats och som inte bor i Stockholm. Sista anmälningsdatum är 12 februari för dig som behöver hjälp med resebokning från annan ort. För dig som bor i Stockholm eller som tänker medverka online är sista anmälningsdatum 19 februari.

Posithiva Gruppen

 

Adress

Posithiva Gruppen, Östermalmsgatan 5 och Online
Stockholm

Se fler kommande aktiviteter

Få senaste nytt från oss till din mail

Läs vår tidning Posithiva Nyheter

Läs alla nummer här